Telefon Programari si Consultatii

0744 212 634 /

0721 547 703 /

021 627 15 56

Bld. Chisinau, nr. 24, bl. M14, scara B, ap. 47, parter, Sector 2, Bucuresti

e-mail: office @ vetepet.ro

www.vetepet.ro

Program:

L - V: 10 - 20

S: 10 - 12

D: Inchis

PRACTICA NOASTRA

Practica noastra:


Noile posibilitati de diagnostic si tratament si evolutia medicinii veterinare in Romania au determinat cresterea calitatii serviciilor noastre cat si cresterea proportionala a numarului de pacienti.
Inainte de efectuarea tratamentului, in cadrul consultatiei generale, detaliem aspectele bolii, pasii de diagnostic si tratament cat si costurile acestora. Apoi, cu acordul proprietarului, ne apucam de treaba. Exista afectiuni ce necesita un diagnostic complex si un tratament de durata in cazul unei boli mai grave. Alegerea unei variante de diagnostic si tratament complet duce la efectuarea corecta a actului medical.
Metodele de diagnostic si tratament din Medicina Veterinara sunt similare cu cele din Medicina Umana, la fel si aparatura. Colaboram cu laboratoare veterinare de diagnostic si imagistica, precum Synevo. Animalele din Romania inca nu beneficiaza de asigurare de sanatate sau de discounturi in cabinetele particulare.
In practica noastra apreciem medicina preventiva, ne axam pe efectuarea de consultatii, investigatii, fise si planuri de preventie pentru diferite situatii in functie de varsta, sex, rasa, activitate, afectiuni cronice. Credem ca Medicina Viitorului este Medicina Preventiva, prin cunoasterea exacta a modului de functionare a organismului si impunerea unui stil de viata natural, nutritie naturala, miscare si multa afectiune. Este mult mai usor sa previi decat sa tratezi. Fiecare caz este unic si trebuie acordata atentia necesara fiecarui individ in parte.

- vezi toate articole veterinare -

Pentru programari si consultatii ne puteti contacta telefonic la 0744 212 634 / 0721 547 703 / 021. 627 42 06; sau prin e-mail: vete_pet@yahoo.com OFERTA!