Telefon Programari si Consultatii

0744 212 634 /

0721 547 703 /

021 627 15 56

Bld. Chisinau, nr. 24, bl. M14, scara B, ap. 47, parter, Sector 2, Bucuresti

e-mail: office @ vetepet.ro

www.vetepet.ro

Program:

L - V: 10 - 20

S: 10 - 12

D: Inchis

CHIRURGIE

In cadrul cabinetului nostru efectuam interventii chirurgicale precum: Rezectii tumori, chisti, Castrari, Amputari, Chirurgie plastica, Plagi, Chirurgie abdominala, Extirpari corpi straini. Inainte de orice anestezie si interventie chirugicala, pacientul trebuie evaluat pentru a stabili protocolul anestezic si chirugical adecvat. Efectuam anestezie inhalatorie, clasica sau locala, in functie de caz.
In cadrul consultatiei generale se efectueaza:
Verificare stare generala, indicele corporal, greutatea, temperatura, ritm cardio-respirator, aspectul mucoaselor, pielii, parului, prezenta sau absenta parazitilor, prezenta secretiilor sau excretiilor patogene, antecedente medicale, interventii chirurgicale anterioare, anamneza.

Pentru diminuarea riscurilor intraoperatorii recomandam urmatoarele examene de laborator:
hemoleucograma si examen biochimic sangvin (glicemie, proteine totale, uree, creatinina, ALT, AST, timp de coagulare)
in functie de examenul clinic si de anamneza se mai pot realiza la recomandarea medicului investigatii suplimentare precum: parametri biochimici sange, ecografie, ekg, radiografie, RMN, etc.
Daca investigatiile au fost efectuate si pacientul poate suporta interventia chirurgicala se programeaza operatia propriuzisa. In cadrul cabinetului VETE PET LAND operatiile se efectueaza dimineata incepand cu ora 9, conform programarii.

Recomandari inainte de operatie: Pregatirea pacientului pentru ziua operatiei. Interventiile chirurgicale se programeaza dimineata, incepand cu ora 9. Inainte de operatie se recomanda repaus alimentar 12 h si repaus hidric 6 h, pentru evitarea vomei si pentru instalarea corecta a anesteziei. De asemenea se recomanda o plimbare inainte pentru eliminarea dejectiilor din abdomen.

+2 imagini chirurgie

Interventiile chirurgicale se efectueaza sub anestezie generala, tranchilizare si analgezie. Anestezia se efectueaza in 2 etape (tranchilizare si anestezie generala propriuzisa) In vederea stabilirii dozelor anestezicului se va cantari animalul. Instalarea starii de neuroleptanalgezie se produce in 5-30 minute. O data cu instalarea completa a anesteziei generale proprietarul poate merge acasa, revenind dupa terminarea operatiei si a postoperatorului din ziua respectiva, pentru a lua pacientul.
Timpul mediu de efectuare al unei operatii este de 1-4 ore. Anestezia se taxeaza conform grilei de preturi pe ora. Acesta include toaletarea si pregatirea campului operator prin tundere, radere, contentie, dezinfectare, conectare aparate, operatia propriuzisa. Intraoperator monitorizam pacientul in timpul anesteziei. Operatiile sunt efectuate de un medic si un asistent, in cazurile complexe pot efectua operatia 2 medici si 2 asistenti. In majoritatea cazurilor (cu exceptia celor in care nu se recomanda) efectuam suturi la piele dermodermice cu fir resorbabil pentru ca durata de vindecare a plagii sa fie minima si cicatricea diminuata, pentru imposibilitatea ca animalul sa desfaca sutura prin lins si scarpinat, si pentru a nu fi nevoie de revenire pentru scoaterea firelor.
Post operator, pacientului i se administreaza perfuzie cu rehidratare, electroliti, vitamine, antibiotic si analgezic, terapie cu oxigen, in functie de caz. Trezirea din anestezie se efectueaza asistat pentru a evita aparitia unor reactii adverse sau alte incidente. Se recomanda revenirea la un control si tratament postoperator conform recomandarii medicului.

- vezi toate serviciile -

Pentru programari si consultatii ne puteti contacta telefonic la 0744 212 634 / 0721 547 703 / 021. 627 42 06; sau prin e-mail: vete_pet@yahoo.com OFERTA!