Telefon Programari si Consultatii

0744 212 634 /

0721 547 703 /

021 627 15 56

Bld. Chisinau, nr. 24, bl. M14, scara B, ap. 47, parter, Sector 2, Bucuresti

e-mail: office @ vetepet.ro

www.vetepet.ro

Program:

L - V: 10 - 20

S: 10 - 12

D: Inchis

DEPARAZITARI

Efectuam deparazitari interne si externe periodice. Acestea se pot administra preventiv din 3 in 3 luni, sau curativ in urma unei analize de diagnostic parazitar (frotiu, coproparazitologic, etc). Oferim consultanta pentru alegerea antiparazitarului optim pentru fiecare individ in parte, printr-o schema personalizata in functie de entitatea parazitara, de predispozitii genetice, de specie, de rasa, de madiul in care traieste animalul si de gradul de infestatie. Deparazitarea interna se poate administra prin pipete aplicate cutanat, injectabil sau pastile. Cea mai eficienta metoda pentru deparazitarea interna a tubului digestiv este administrarea comprimatelor antiparazitare. Eficienta acestora este maxima daca se administreaza dimineata pe stomacul gol, apoi repaus alimentar 1-2 ore. In urma administrarii acesteia la anumiti indivizi pot aparea efecte precum eliminarea parazitilor in fecale, voma, stari de greata, scaun diareic. Acestea de obicei sunt pasagere si animalul isi revine in 24h. Daca infestatia cu paraziti este masiva sau animalul are si alte afectiuni este bine de contactat medicul veterinar pentru un tratament adecvat.

Un animal cu paraziti devine focar parazitar in casa in care locuieste, putand contamina podele, asternuturi, covoare. Majoritatea parazitilor au dimensiuni mici, microscopice, neputand fi depistati de proprietar. Astfel, parazitii traiesc in simbioza cu gazda lor, se inmultesc si produc pagube si leziuni, afecteaza salubritatea si igiena mediului inconjurator. Majoriotatea parazitilor sunt comuni omului si animalelor de companie (pureci, paduchi, capuse, viermi, muste, tantari,etc.) In ultimii ani au aparut boli infectioase exotice, transmisibile prin parazit vectori precum capuse, purici, tantari. Acestea au patologie silentioasa si sunt complexe, cu diagnostic si tratament costisitor.

- vezi toate serviciile -

Pentru programari si consultatii ne puteti contacta telefonic la 0744 212 634 / 0721 547 703 / 021. 627 42 06; sau prin e-mail: vete_pet@yahoo.com OFERTA!