Telefon Programari si Consultatii

0744 212 634 /

0721 547 703 /

021 627 15 56

Bld. Chisinau, nr. 24, bl. M14, scara B, ap. 47, parter, Sector 2, Bucuresti

e-mail: office @ vetepet.ro

www.vetepet.ro

Program:

L - V: 10 - 20

S: 10 - 12

D: Inchis

VACCINARI

Efectuam protocoale de vaccinari pentru pui si adulti. Pentru pui se efectueaza o schema de vaccinare. Schema de vaccinare contine 4 vaccinuri ce se efectueaza pentru imunizarea impotriva a 6 boli infectioase virale mortale (Parvoviroza, Maladia Care, Parainfluenta, Hapatita infectioasa Rubarth, Leptospiroza, Rabia) . Schema de vaccinare poate incepe la varsta de 6 saptamani, pana la 3,5 luni. Imunitatea completa se va instala la 21 de zile dupa efectuarea ultimului vaccin, data la care animalul va avea voie sa iasa afara sau sa ia contact cu alte animale. Vaccinurile se efectueaza din 2 in 2 saptamani si sunt din ce in ce mai puternice, pentru a creste treptat capacitatea de imunizare. In perioada de vaccinare este bine ca animalul sa fie supravegheat, ferit de curent, sa aibe o alimentatie corecta si sa nu contacteze diverse boli (bacterioze, micoze, parazitoze). Schema de vaccinare incepe la varsta de 5 saptamani. Pentru adulti se efectueaza vaccinul anual. Vaccinul se va administra in ziua specificata in carnetul de sanatate.Vaccinul anual previne aparitia bolilor infectioase mortale la animalele de companie. Acestea pot fi purtatoare de virus sau se pot contamina cu usurinta din mediu, virusii avand o durata mai lunga de viata si rezistenta in mediu.

Vaccinul antirabic este obligatoriu prin lege, Rabia (turbarea) fiind o boala contagioasa omului. Vaccinul polivalent sau anual declanseaza protectia pentru urmatoarele boli: La caine, Parvoviroza, maladia Carre (Jigodie), Hepatita infectioasa Rubarth, Parainfluenta, Leptospiroza, rabie. La pisica, Panleucopenie, Rinotraheita, Caliciviroza, Rabie.

Oferim consultanta in ceea ce priveste schema de vaccinare obligatorie, vaccinuri optionale.

- vezi toate serviciile -

Pentru programari si consultatii ne puteti contacta telefonic la 0744 212 634 / 0721 547 703 / 021. 627 42 06; sau prin e-mail: vete_pet@yahoo.com OFERTA!